דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


מלבי שמנת, אגוזים וקוקוס 

מאת    [ 16/04/2007 ]

מילים במאמר: 92   [ נצפה 9826 פעמים ]

מלבי שמנת, אגוזים וקוקוס

חומרים למלבי:
250 סמק' חלב
220 סמק' שמנת מתוקה
70 גר' חמאה
30 גר' קורנפלור

חומרים לרוטב
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1 טיפה מי ורדים
1 טיפה צבע מאכל אדום ( אופציה).

להגשה: אגוזים טחונים, קוקוס גרוס


אופן ההכנה:
1) לרוטב: מערבבים הסוכר, המים ומביאים לרתיחה מצמצמים לחצי.מוסיפים את מי הורדים וצבע המאכל. מקררים.
2) למלבי: לערבב כל החומרים ולהרתיח תוך כדי ערבוב במטרפה באופן תמידי עד להסמכה.
3) למזוג לכוסות - לתת להתקרר מעט ולהכניס למקרר.
4) הגשה: למזוג הרוטב מעל המלבי, האגוזים והקוקוס.

שף ויועץ קולינרי. יעוץ לחברות, מסעדות ועסקי מזון.שף פרטי לאירועים בישול פרונטלי מול הקהל.

שף



מאמרים חדשים מומלצים: 

חשיבות היוגה לאיזון אורח חיים יושבני  -  מאת: מיכל פן מומחה
היתרונות של עיצוב בית בצורת L -  מאת: פיטר קלייזמר מומחה
לגלות, לטפח, להצליח: חשיבות מימוש פוטנציאל הכישרון לילדים עם צרכים מיוחדים -  מאת: עמית קניגשטיין מומחה
המדריך לניהול כלכלת משק בית עם טיפים ועצות לניהול תקציב -  מאת: נדב טל מומחה
חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים.. תחשבו שוב -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב